Vad är bromsa.nu?

En ny lösning

‘Så kan vi inte ha det!’

Det var så hela resan började. En tanke – om att det borde vara lättare!

Kunskap
Idag finns det mer kunskap än någonsin tidigare, om hur människor fungerar, vad som får oss att må bättre och vad som får oss att må sämre. Trots det är det skrämmande många människor där ute som mår dåligt – fast vi egentligen vet bättre.

Komma igång
När man insett att det blivit för mycket, livet går för fort och stressen är för hög, är det inte alltid lätt att veta hur och vart att börja bromsa. Vilka alternativ finns? Vad är vetenskapligt beprövat? Vad kan funka för mig?

Kontakt
För att kunna vända en ohälsosam trend och genomföra en förändring kan det behövas en kontakt som stöttar, informerar och hjälper dig med din motivation.

DET BEHÖVER INTE VARA SVÅRT!

Nu kan det bli lättare!

Verktyg
Tanken med bromsa.nu är att du alltid lätt ska kunna komma åt kunskap och information i form av enkla digitala verktyg som kan få dig att må bättre. Detta för att du lättare ska kunna minska stress och obehag, och känna dig mer harmonisk.

Vanor
Förutom tillgång till verktygen, så kan bromsa.nu även hjälpa dig att, utifrån verktygen, sätta upp och hålla nya mer hälsosamma vanor. Det är genom återkommande positiva handlingar som vi steg för steg kan skapa en förändring till bättre mående.

Vägledning
För att hålla motivationen vid liv, få hjälp med att ta reda på vad som kan funka för dig eller lättare genomföra förändringen, finns även möjlighet till stöd och vägledning på resan. För ensam kan absolut vara stark, men tillsammans blir vi definitivt starkare.

JAG FINNS MED DIG PÅ RESAN

Vem är jag?

Grundare av bromsa.nu
Mitt namn är Sanna och det är jag som är grundaren av bromsa.nu.
Jag har största delen av mitt yrkesliv arbetat som UX designer, ett yrke där man studerar hur människor fungerar, vilka behov som finns och designar lättanvända tjänster.

Under mina många år som UX designer har jag studerat och grävt fram många olika individers behov och beteenden, och sedan omsatt dessa till enkla lättanvända tjänster – som är anpassade till just dessa individer.

Förutom design har jag under stor del av mitt liv haft fokus på hälsa, både privat och professionellt.

Tillgodose behovet
Under dom senaste åren har jag märkt att det är något som saknas, och att det finns ett behov som inte blivit tillgodosett för personer där livet går för snabbt och det blivit för mycket. En samlingspunkt där man enkelt kan hitta, ta till sig, förstå och använda sig av verktyg som hjälper till att bromsa.

Då min expertis är att just omvandla användarbehov till lättanvända tjänster, så tog jag detta behov och skapade tjänsten bromsa.nu.

Motiverande samtal
För att ytterligare kunna stötta dig som behöver bromsa har jag nu även utbildat mig inom motiverande samtal. Detta för att också genom samtal kunna hjälpa dig som behöver och vill ha en förändring i ditt liv.

Det bara finns en av dig du, så låt mig hjälpa dig att bromsa.nu.

‘Inget funkar för alla – men alla har något som funkar.’

– Sanna Heurlén

Har du funderat klart?

Börja prioritera dig själv idag!