VAD ÄR BROMSA.nu?

Vi gör det lättare…

Idag finns det mer kunskap än någonsin tidigare om hur vi fungerar som människor, vad som får oss att må bättre och vad som får oss att må sämre. Trots det är det skrämmande många människor där ute som mår dåligt – fast vi egentligen vet bättre. Hur kan det vara så?

Hur många gånger har du sett en film, läst en artikel eller hört någon berätta något där du i stunden känt dig otroligt inspirerad? Känt att du äntligen kan göra den där förändringen som du vet att du skulle må så otroligt bra av och återigen ‘börjat ditt nya liv’?

Tillsammans är vi starkare!

Till en början kan det kännas lätt att genomföra en förändring och skapa nya vanor. Kunskapen ligger färsk i minnet och inspirationen är på topp. Men ganska snabbt så känns det jobbigt, man börjar frångå sin plan och det som tidigare peppade dig bleknar allt mer. Det är här bromsa.nu kommer in i bilden.

Idén med bromsa.nu är att du alltid lätt ska kunna komma åt kunskap och information om verktyg och nycklar som på sikt får dig att må bättre. Bromsa.nu hjälper dig även att, utifrån dessa verktyg och nycklar, sätta upp och hålla dina nya goda vanor. För att hålla inspirationen och peppen vid liv, eller för att ta reda på vad som kan funka för dig, finns möjlighet till råd och stöd – för tillsammans blir vi ju starkare.

KOM IHÅG

Det finns bara en av dig – du