Vad är bromsa.nu?

Vår grundidé

‘så här kan det inte va’

Det var så det började – en tanke om att det borde vara lättare.

‘Det måste finnas ett annat sätt!’

Varför är det svårt?

Kunskap
Idag finns det mer kunskap än någonsin tidigare, om hur människor fungerar, vad som får oss att må bättre och vad som får oss att må sämre. Trots det är det skrämmande många människor där ute som mår dåligt – fast vi egentligen vet bättre.

Komma igång
När man insett att det blivit för mycket, livet går för fort och stressen är för hög, är det inte alltid lätt att veta hur och vart att börja bromsa. Vilka alternativ finns? Vad är vetenskapligt beprövat? Vad kan funka för mig?

Kontakt
För att kunna vända en ohälsosam trend och genomföra en förändring behövs ofta guidning och en stöttande hand under resan. Det finns mycket bra hjälp att få, men den kan vara svår att få tillgång till eller ha råd med.

‘Det behöver inte vara svårt’

Vi gör det lättare!

Verktyg
Tanken med bromsa.nu är att du alltid lätt ska kunna komma åt kunskap och information om verktyg som kan få dig att må bättre. Detta för att du lättare ska kunna minska stress, obehag och bli mer harmonisk.

Vanor
Förutom tillgång till verktyg, så kan vi även hjälpa dig att, utifrån verktygen, sätta upp och hålla nya goda vanor. Det är genom repetition och positiva beteendemönster som vi steg för steg kan må bättre.

Vägledning
För att hålla inspirationen och peppen vid liv, eller för att få hjälp med att ta reda på vad som kan funka för dig, finns också möjlighet till vägledning på resan – för tillsammans blir vi ju starkare.

Har du funderat klart?

Vi finns här när är redo!